Vanhasta ei saa aina uutta. Joskus siitä tulee parempi.

Iso tai pieni

Jokainen, pieninkin, työ on kiinnostava. Olen toteuttanut uudisrakentamisen lisäksi viimeisen kymmenen vuoden aikana noin 10 asunnon täydellistä peruskorjausta, asentanut noin 30 keittiötä, uusinut muutaman kylpyhuoneen. Olen myöskin asentanut yhdelle mummolle pelkän välioven.

Kustannus

Remonttikohteissakin annan mielelläni yhden hinnan joka sisältää kaiken. Tiedän myöskin että jokaisessa tapauksessa ei ole mahdollista tietää lopullista työmäärää ennen rakenteiden avaamista. Näissä kohteissa annan hinta-arvion rakenteiden korjaamiselle ja kiinteän hinnan kaikelle mikä jo tiedetään. Tällöin asiakas ei joudu maksamaan muusta kun todellisista kustannuksista. Toki teen myöskin tuntityötä mikäli asiakas niin haluaa. Tietenkään projektinjohtourakointi tai tavoitehintaurakointikaan ei ole vieraita. 

Rehellisesti

Joka tapauksessa toin aina avoimesti. Tiedämme että kaikki ei ole mahdollista. Jossain vaiheessa tulee vastaan kustannukset, materiaalin soveltuvuus,  tila tai viranomaismääräykset. Kerromme näistä suoraan jotta asiakas voi tehdä päätöksensä faktoihin perustuen.