Teen rehellistä suomalaista työtä. Työstä tehdään sopimus ja sillä on nomaali takuu.

Perheyritys

Perhe on rakentanut yli 50 vuotta taloja ympäri Suomea. Perheen vanhempi polvi on rakentanut muiden palkkalistoilla 80 luvulle asti. Tämän jälkeen toimimme nimellä Espoon Rakennuskanava Oy. Sukupolven vaihdoksen yhteydessä toimita siirtyi nimen Rakennusliike KROS Oy alle. Perheen koko tietotaito rakentamisesta on asiakkaidemme käytettävissä, vaikka vanhempi sukupolvi onkin astunut taka-alalle.

Toiminta

Rakennusliike Kros Oy työllistää yrittäjän lisäksi työmaista riippuen 1-4 työntekijää. Tämän lisäksi yritys työllistää noin 10 suomalaista aliurakoitsijayritystä. Pitkä kokemus rakentamisessa on opettanut meille, että jokaiseen paikkaan on käytetävä paras mahdollinen materiaali tai mies. Ymmärrämme, että jokaiseen kohteeseen on omat tarpeet ja jokainen ihminen on erilainen. Emme siis halua myöskään myydä ihmiselle asioita jota hän ei tarvitse.

Aliurakointi

Vaikka aliurakoitsija voi kuulostaa pahalta, töiden ketjuttamiselta. Yrityksemme aliurakoitsijat ovat tehneet töitä yhdessä vuosikymmeniä ja lähes jokainen on itsensä työllistävä yrittäjä. Aliurakoitsijoiden käytöllä asiakas ei maksa erikoistyömiehen palkkaa muulloin kun työmaa sitä tarvitsee.